ting jeg ikke kan li'

i dag er det…

 photo c2473186-868a-4d44-acea-8041e6737faf_zpsd0f54b3f.jpg
 photo 88e0dcac-d4e9-4041-adb9-889019d4b386_zps5d806e18.jpg

Meget har ændret sig på fire år – én ting har dog ikke ændret sig synderligt (åbenbart) og det er min tøjstil. Jeg havde præcis denne trøje på i weekenden… Måske på tide at shoppe lidt nyt? 

I dag er det fire år siden jeg blev færdig med min HD i Marketing Management. Jeg husker tydeligt dagen, hvor jeg stod på CBS med bævende læbe og tårerne løbende i stride strømme ned af kinderne foran min forvirrende mor. Var det mon godt eller skidt med alle de tårer? Normalt har jeg aldrig – aldrig! grædt efter en eksamen. Men lettelsen over at færdiggøre et marathonstudie på aftenskole og afslutningen på en travl periode med speciale og samtidig fagprøve og jobsøgning kom åbenbart netop denne dag for fire år siden til udtryk i linde strømme af glædestårer. Jeg var færdig med speciale, færdig med fagprøve og klar til at starte på mit nye job kun halvanden måned efter. Det var en kæmpe forløsning.

Selvom dagen står tydeligt i min erindring føles de fire år alligevel som ti. Mindst. Siden den lune juni dag i 2013 er vi flyttet fra vores lille, charmerende, gamle og temmelig kolde lejlighed i Brønshøj til et gult murstenshus i provinsen hvor jeg er født. Min mand er blevet færdiguddannet og vi har begge ægte ‘voksenjobs’. Vi er blevet gift ved det dejligste havebryllup og jeg er blev mor (eller altså, vi er blevet forældre, sammen). Så vi har naturligvis også anskaffet os en praktisk familiebil.

Er det ikke vildt hvordan noget, der engang fyldte nærmest al min bevidsthed nu pludselig er reduceret til en del af min fortid og historie? I dag er det noget helt andet mit liv er fuld af. Jeg synes det er ret facinerende, hvordan vores liv arter sig. Når jeg sådan ser tilbage, så tænker jeg, at det nogen gange er meget godt vi ikke ved hvad, der venter os. For sikke mange begivenheder på ganske få år. Jeg bliver svedt ved tanken. Men jeg bliver også glad – for sikke mange gode ting, der er sket. Jeg føler mig i grunden ret heldig.

Måske er der nogen af jer ude bag skærmene, der kæmper med eksamen eller andet netop nu. Jeg vil ønske jer alt det bedste. Det skal nok gå fantastisk!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ting jeg ikke kan li'