opskrift: rejer i karry
Her kommer en dejlig nem hverdagsopskrift på en af husstandens favoritretter når det skal gå hurtigt..
Det skal du bruge..
- Ris
- Løg
- Lidt chili og hvidløg
- Grøntsager (friske eller frost) – her har jeg brugt rød, gul og grøn peberfrugt og porre
- 1 dåse kokosmælk
- Boullion (gerne en Fond du Chef – kylling, fra Knorr)
- Kyllingestykker og/eller rejer
- Karry, salt, peber
Sådan gør du..
- Sæt risene til at koge.
- Hak løget og steg det på en sauterpande med lidt olie.
- Tilsæt lidt vand og kog kyllingestykkerne heri.
- Tilsæt kokosmælk, grøntsager og eventuelt rejer samt krydderi og boullion.
- Lad retten simre til risene er færdige.
- Servér straks.
Voila – lækker aftensmad på nul komma fem.
Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook
Ingen kommentarer endnu