lykken er #83

3 år

De 3 år er blevet fejret op til flere gange. Jeg er selv ret stor fan af fødselsdage, så selvfølgelig skulle Ibber fejres flot.

I dag har jeg været mor i tre år. Min første baby bliver 3(!) år gammel kl. 17.35 præcist. Tre år er både kort og lang tid på én og samme gang. Det er (forhåbentlig) kun en brøkdel af den tid jeg skal have sammen med hende, men alligevel synes jeg, at tre år er helt vildt meget. Tænk, at der er gået så lang tid siden en af de bedste værste dage i mit liv fandt sted. Det er mærkeligt at tænke på. Der er sket så umanerlig mange ting siden den dag hun kom til verden på Herlev Hospital. Sidste år skrev jeg dette indlæg med en lille status på hendes fødselsdag. I år er hun netop blevet børnehavebarn, hun er blevet storesøster og hun er blevet så bevist om så mange ting. Hendes ordforråd er vokset imponerende på det seneste og hun lader til at være vokset mindst en halv meter, især siden hun i fredags officielt blev børnehavebarn. Heldigvis er hun fysisk stadig kun knap en meter i højden, hun er kærlig, klog og pokkers stædig. Samlet set er hun helt igennem dejlig.

Jeg elsker, at jeg fik lov at blive Ibens mor. Tak, kæmpe tak for det.

Er der mon nogen af jer, der læser med, der har børn? Og hvis I har, hvor gamle er de så?

Follow on Bloglovin‘ / Instagram / Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #83