inspiration til adventskrans

2018 byder på…

img_0162

Året er startet rimelig godt ud med blomster, der holdt sig friske i en evighed, en ny fin bil, endnu et byggeprojekt og masser af drømme for fremtiden..

2018 

Her nogle uger inde i året har jeg gået og filosoferet lidt over hvad året kommer til at bringe. Nogle ting ved jeg allerede, andet er jeg (måske lykkeligt) uvidende om. Jeg kan alligevel godt lide at have lidt og se frem til, og der skuffer 2018 ikke.

Her er nogle af de ting året bl.a. byder på for mig:

  • Jeg fylder 30 år til sommer. Det skal fejres – hvordan ved jeg ikke endnu.
  • Vi har både en tur til Sverige og en efterårsferie i Lalandia i kalenderen. Sidstnævnte er nok (desværre) det tætteste jeg kommer på en eksotisk ferie i år. Igen. Vi har ikke været så gode til at prioritere rejser de sidste mange år, selvom vi trænger lidt.. Men jeg glæder mig trods det bare til afslappende tid med mand og barn.
  • Vi (eller nok mest min seje mand) kommer fortsat til arbejde på vores hus. Pt. bliver der lavet nye lofter i et par rum, og til foråret har han vidst planer om noget med en ny terrasse. Jeg klager ikke.
  • Og så har vi også andre spændende ting i vente… mere om det i et indlæg snarest.

Hvad ser I frem til i år?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

inspiration til adventskrans