efterårsstemning

nyt badeværelse

For over et år siden startede hele processen med at renovere vores gamle badeværelse. Vi var ude og suge inspiration til os, kiggede på alt fra fliser, til cisterner, brusere, afløbsriste, bademøbler og meget mere. Det har været nogle svære valg – meget sværere end jeg lige havde regnet med. Alligevel tror jeg, at den lange proces har gjort, at vi er endt med at få rummet helt perfekt efter vores drømme. Vi har fået mere plads, en rummelig bruseniche, godt med opbevaring i de nye skabe, ny gulvvarme og ikke mindst et mere rent og lækkert look end på det gamle badeværelse.

Inden jeg viser jeg resultatet af renoveringen, vil jeg gerne tage jer med tilbage til starten. I får derfor lige et par billeder af rummet før samt de første tegninger af hvordan vi troede rummet skulle indrettes. Som I vil se når jeg viser resultatet, kom der lidt positive ændringer til den plan.

 img_7530

Farverne på badeværelset var egentlig relativt neutrale, men mønstret på fliserne var lige til at blive bims af. Især fordi de ikke fulgte mønstret rigtigt alle steder. ‘You had ONE job!’ you know… Ud over det, så var det da meget rart at have et badekar – hvis jeg da kunne finde ud af at bruge det (forklaring følger i dette indlæg), og hvis vi i øvrigt havde så stor en varmtvandsbeholder, at vi kunne fylde det helt op. Det havde vi ikke. Så i virkeligheden fyldte det bare meget i det i forvejen ret lille rum. For ikke at tale om manglen på opbevaringsplads. Og det store vindue, med fuld udkig (og indkig) fra vejen, når man åbnede det mens man var i bad. Alle de ting er der blevet rettet op på i det nye badeværelse. Selvom de sidste detaljer mangler før vi kan kalde os 100% færdige, så er jeg vitterligt glad for resultatet. Jeg glæder mig til at vise jer det.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

efterårsstemning