badeværelsesindretning - hjælp

skurvogn og bodyscrub

img_0980

Velkommen til vores hyggelige hjem ;o) Før gulvet blev brudt helt op og genetableret… 

For næsten præcis én måned siden skrev jeg dette indlæg, hvor jeg efterspurgte og fik nogle rigtig gode fif fra jer i forbindelse med vores renovering af badeværelse. Nu står vi her, én måned senere, midt i processen. 7-9-13 ser det ud til at gå planmæssigt. Pt. er det lidt svært helt at ane det endelige resultat, men gulvene er støbt, væggene er atter pudset op og rummene tager lige så langsomt form (vi har kun ét badeværelse, men renoverer også bryggers samtidig).

Vi går i bad i en skurvogn i haven mens renoveringen står på. Man bliver lettere søsyg, når man står der inde i den ombyggede trailer (som det egentlig er) foret med linolium på gulve, vægge og loft. Vandet er skiftevis for koldt eller varmt og bruseren kan kun hænge i én højde og vende én vej. Der er ikke så mange dikkedarer der, det er bare et bad med det man lige har brug for. Jeg har snappet (@blogliebling) fra vores skurvognsluksus et par gange – så måske I har set hvad jeg prøver at beskrive her? Jeg må indrømme, at det ikke er nogen spaoplevelse, men faktisk går det lige an for en periode. Vejret er nogenlunde med os, og så er der en vis charme i at se solen stå op når man går ud på ‘badeværelset’ (altså ud i skurvognen) om morgenen.

Når det så er sagt, så glæder jeg mig mere og mere til at få vores møblement op, indrette, dimse og indvie badeværelset med et langt varmt bad og nogle lækre produkter på hylderne. Jeg har bl.a. købt denne (affiliate link), som jeg gemmer til lejligeheden. Så mangler der bare nogle nye håndklæder og lidt andre lækre sager. Tips om det bedste, største og blødeste håndklæder modtages gerne.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

badeværelsesindretning - hjælp