14. december - hvad er en rigtig jul?

i min kurv…

moodings-rabatkode

-Indeholder affiliate links-

Nyt nyt nyt – bryggers og bad

Indenfor den næste måneds tid går vi i gang med en større renovering af både bryggers og bad herhjemme. Jeg har mildest talt lidt svært ved at overskue at skulle bo i byggerod, støv og have en toiletvogn i haven, men jeg fokuserer på målet og jeg GLÆDER mig til at stå med et sprit nyt bryggers og bad.

Vi har allerede fået møblementet hjem til badeværelset og det er virkelig lækkert. Skabe i lækkert middelhavs eg, et kæmpe spejl med lys i og en praktisk kumme alt sammen fra Duravit. Vi har så småt sporet os ind på hvilke fliser, armaturer og andre sager vi skal have og snart er resten af arbejdet op til nogle dygtige håndværkere.

I lang tid har både vores bryggers og bad været sådan lidt forsømt. Kender I det med, at man ikke rigtig orker at pimpe et rum man føler er grimt uanset hvad man putter ind? Sådan har jeg haft det med såvel bryggers som bad. Men nu begynder jeg så småt at glæde mig til at dimse rundt i de to nye rum. Jeg har været inde forbi Moodings og lure – de har nemlig 25 % på alt netop nu.

Rabatkode til Moodings

Jeg har bl.a. fundet dette tæppe, jeg overvejer til badeværelset sammen med den her pæne egetræsramme. Og så denne mega flotte knagerække til bryggerset. Og sidst men ikke mindst lidt dims til køkkenet; nogle smarte magneter til væggen og en familiekalender.

Brug koden WINTERSALE25 for at få 25 % på din ordre hos Moodings. Rabatkoden gælder til og med 3. februar!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14. december - hvad er en rigtig jul?