9. december - alternative ønsker

10. december – 25% rabat på gaverne til de mindste

-Indeholder affiliate links-

collage-gaver-til-de-mindste

Alle produkter er fundet på Ellos – klik på links for at komme til produkterne: Blomstrede sko//Sølv sko//Sorte støvler//Trækdyr//Uld body//Jakke//Uldbody//Noa Noa body//Noa Noa strik//Heldragt//Legetæppe//Natdragt//Gyngefår

Kan I huske den der rabatkode på 25% hos Ellos som jeg tippede om forleden? Den gælder også på tøj, legetøj og meget mere. Derfor har jeg fundet nogle af mine favoritter til de allermindste frem bl.a. fra yndlingsmærkerne Noa Noa og Hust & Claire og ikke mindst det mega nuttede, vamsede gyngefår, som godt måtte flytte ind her på matriklen.

En anden ting jeg ikke kan stå for er alle skoene fra det svenske mærke Kavat. Alle tre par på collagen er fra Kavat og jeg kan ikke beslutte mig for hvilket par, der er det sødeste – de er jo bare alt for lækre alle sammen. Min collage er vidst lidt farvet af, at jeg har en datter, men Ellos har altså også meget fint i andre farver end rosa. Der er f.eks. dette fine natsæt som jeg ville elske at forære min søde nevø.

Rabatkoden, der udløser 25% på massevis af varer er “345450” og gælder ved køb over 200kr til og med d. 11. december. 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9. december - alternative ønsker