vind: mor vedhæng fra frk. lisberg

opskrift: bananpandekager

Selvom Iben er et lille menneske, så har hun en meget stor appetit og der skal serveres en del måltider henover dagen. Sådan nogle små størrelser skal jo helst have såvel flere hovedmåltider som mellemmåltider – ligesom vi andre. Nogle gange kan det dog være svært at finde på noget lækkert, nemt og relativt sundt. Et helt stort hit herhjemme både hos store og små er bananpandekager! Faktisk spiser jeg ikke selv banan, men bananpandekager, dém kan jeg godt lide. Jeg har tidligere lavet bananpandekager, som er mislykkedes og havde egentlig indtil fornyligt opgivet at lave flere pandekager på andet end mel, æg og mælk. Heldigvis fortalte min søster mig hvordan hun lavede hendes dejlige bananpandekager, og nu vil jeg indvie jer i hemmeligheden. Er I klar? Her kommer en lækker opskrift.

Bananpandekager 4

Banan2

Jeg har lavet en tredobbelt portion på dette billede, hvor der ca. er 12 styks semistore pandekager.

Ingredienser

  • 1 banan – det gør ikke noget de er lidt brune på skrællen, det gør dem bare mere modne og søde
  • 2 æg
  • 1 håndfuld havregryn
  • Et par twist vanille eller lidt vanillestang
  • Kokosolie til at stege i

Fremgangsmåde

  • Mos bananerne med en gaffel.
  • Bland de øvrige ingredienser i og rør med en håndmixer. Alternativt kan hele molevitten proppes i en blender og blandes.
  • Steg dejen på en varm pande med kokosolie – det går lynhurtigt, så gå ikke fra panden.
  • Voila! Så er der serveret.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vind: mor vedhæng fra frk. lisberg