i øvrigt #1

den vildeste julegave

 photo image 24a_zpserdwqgt6.jpg

Klokken havde ikke slået meget mere end 06.00 julemorgen, men jeg kunne simpelthen ikke sove længere. Spændt som et lille barn på juleaften (bogstaveligt talt), lå jeg og talte minutterne til jeg til sidst ikke kunne vente længere. Jeg trissede ned i stueetagen og ud på toilettet. Jeg havde egentlig ikke forventet det, der nu skulle hænde mig. Hvad der skete ude på toilettet skal jeg spare jer for detaljerne om, men der gik kun ganske få minutter derude og så forsvandt al søvn fra mine øjne og spændingen i maven blev til vilde sommerfugle, der flaksede rundt i ét stort virvar.

Jeg åbnede hurtigt døren og sprang i løb op af trapperne. Op til soveværelset, hvor min mand lå og sov sødt, ganske uvidende om mit foretagende. Helt uden tanke på hvordan en rar opvækning er, tændte jeg hans natlampe lige op i hans ansigt og stak den hvid/lyserøde pind helt op under lampen og sagde febrilsk “Skat, skat – er der TO streger?”.. “SKYND DIG AT KIGGE!”.. “Efter 5 minutter er den ikke gyldig længere. HVAD SER DU, SKAT?! Er der to streger, eller ser jeg syner???”

Jeg havde allerede taget billeder af resultatet på pinden, men den svage streg virkede så skrøbelig – og jeg var nødt til at have en ‘second opinion’. Et sæt friske øjne til at se om stregen var ren fantasi og ønsketænkning. Den var der dog, stregen altså. TO streger = én graviditet i julegave. Den mest fantastiske gave jeg nogensinde har fået. Heldigvis kan den ikke byttes, selvom det er én af den slags gaver, der kræver arbejde og vedligehold er det den absolut største gave jeg både har fået og givet.

Og sådan gik det til at jeg nu for altid vil huske juleaften som noget helt magisk. Den dag vi fandt ud af vores lille datter var på vej. Nu har vi allerede fejret vores første jul med hende og jeg glæder mig til mange flere.

De af jer, der har været eller er gravide – hvordan fandt I ud af det? Og hvornår? Er der en sjov historie bag?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

8 kommentarer

  • Fh

    Jeg havde kun lige smidt p-pillerne og da jeg mente det passede med at jeg skulle have min mens. blødte jeg da også lidt, men kun meget lidt en enkelt dag, troede derfor ikke at jeg var gravid. Der var dog alligevel noget i mig, der sagde at jeg skulle tage en test, men på mærkelig vis formåede jeg at vente 4 dage, hvis nu jeg skulle begynde at bløde…
    Så tirsdag morgen vågnede jeg kl bib om morgenen, og så kunne jeg altså ikke vente længere, så ned måtte jeg og tage testen, den var MEGET positiv kæresten blev vækket med et stille “du skal være far” han vågnede meget hurtigt ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja P

    Vi har været i fertilitetsbehandling for at få vores guldklump.
    Jeg var igennem IVF som også kaldes reagensglas behandling.
    Jeg havde fået taget æg ud og fået et befrugtet æg lagt tilbage i livmoderen og så skulle jeg have tage en blodprøve en 14-16 dage senere.
    Jeg var selvfølgelig meget spændt, men også meget tilbageholdende da jeg flere gange havde oplevet negative tests, så jeg turde hverken håbe eller tro på noget. En aften i perioden hvor jeg går og venter på at jeg skal have taget blodprøve, tager jeg en test. Jeg må have haft en fornemmelse. Nå, jeg tager testen og sørme om ikke den er positiv. Jeg er jo bare der hvor jeg ikke tør håbe eller tro på at det virkelig er sandt at jeg er gravid. Jeg viser kæresten testen og siger at den er positiv, men at vi nok ikke skal glæde os for tidligt. Hold op hvor er det egentlig sørgeligt når jeg sådan får det ned på skrift at jeg reagerede på den måde :grinning:
    Dagen oprinder hvor jeg skal have taget blodprøve som skal vise om jeg er gravid. Jeg får ikke svar med det samme, men senere på dagen ringer en sygeplejerske fra fertilitetsklinikken og fortæller med meget glad stemme at jeg havde en super flot positiv blodprøve. Jeg svarer stille og roligt at det var da dejligt og det var jeg glad for at høre. Sygeplejersken bliver lidt stille i den anden ende af røret og så spørger hun lidt stille om jeg har “snydt” og har taget en graviditets test, det måtte jeg jo sige ja til. Hun havde nok forventet en liiidt anderledes reaktion fra mig :grinning:
    Lang fortælling om min positive graviditets test, i dag render vores dreng rundt og er 1 ½ år og er den dejligste dreng og også den største pilfinger. Hold op hvor kan han holde os i gang herhjemme :grinning:

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en dejlig dag at finde ud af det på! 🙂
    Vores historier minder faktisk ret meget om hinanden, bortset fra at vi ikke har det magiske juleelement.

    Ligesom sig, testede jeg også en morgen – det var nu bare en helt almindelig dag i midten af september – og jeg havde også brug for at kæresten tog et ekstra kig. Selvom han sov, haha. Han måtte lige gnide søvnen ud af øjnene og give testen et kig inden de 5 min. var gået. Også selvom jeg havde taget et billede 😉 Den var god nok. Og til maj kommer der et nyt lille familiemedlem. Jeg er knap halvvejs, og jeg glæder mig SÅ meget!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ja, det var lidt vildt. Havde testet før – men alle test var negative, så troede ærlig talt ikke mine egne øjne :see_no_evil:
      Selv en helt almindelig dag i september kan blive magisk, når man står der med en positiv test :143: Stort tillykke med graviditeten og den kommende familieforøgelse :kissing_closed_eyes:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • anna

    Jeg fandt ud af det Nytårsaftensmorgen
    lidt uhyggeligt, jeg var næsten gravid i 2 måneder inden jeg tog testen.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er sjovt som sådanne noget står helt klart i ens hukommelse… <3
    Rigtig Godt Nytår, Og tak for den meget søde historie … 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

i øvrigt #1