lykken er #63

efterårsferie i barslen

 photo ffe168ed-edb9-43b6-ad1f-5e219abd3725_zps7f3eb0e0.jpg

 photo e59b87a6-9be7-4ed8-93f4-b9be9f66cc39_zpsf313c6b8.jpg

 photo ed69a5ec-9c75-40fc-9c07-e1a90713d64c_zps38ac9967.jpg

Billederne ovenfor tog vi i Dyrehaven en solrig dag i oktober for et par år siden..

Holder I efterårsferie? Her i barselsboblen leger vi, at vi holder efterårsferie – selvom ugen egentlig ikke er så meget anderledes fra sidste uge eller næste uge. Vi har startet ud med en hyggelig weekend i familiens selskab. I går forsøgte jeg mig med en omgang babybio for første gang (der er mange ting man får prøvet for første gang når man er nybagt mor – så som at amme midt i et storcenter og skifte ble i en skov). Det gik heldigvis rigtig godt (altså biografturen – og egentlig også amning og bleskift) og jeg kunne snildt finde på at gøre det igen (mest biografturen, that is). Mine søde veninder kigger forbi og ser vores lille kærlighedsklump for første gang mod slutningen af ugen. Og så har jeg ellers fået indhentet det forsømte og fået set masser af DUM og DNTM under amningerne. Hallelulja for tv on demand på computeren!

Det var lidt af det min ‘efterårsferie’ er gået med. Hvis I har efterårsferie, hvad får I så tiden til at gå med? Også jer der ikke har babyer – måske man kunne finde lidt inspiration til flere hyggelige ting at fordrive tiden med? Her er nogle af de hyggelige ting jeg tænker en efterårsferie kan bruges på:

  • Bage lækkerier og nyde dem med varme drikke til.
  • Rydde ud i gemmerne – sortere og smide ud i bl.a. garderoben.
  • Gå lange ture – f.eks. i Dyrehaven eller på en strand.
  • Samle sten og male på dem.
  • Se film! En klassiker nu dagene bliver koldere og kortere.
  • Hjemme spadag med fodbad, brusebad (eller karbad, hvis man er så heldig at eje et sådan), nylagt neglelak og gode cremer. Og måske lidt frisk frugt og varm te til at fuldende oplevelsen.
  • Holde spilleaften med gode venner eller familie. Hvad er jeres favoritspil? Herhjemme har vi spillet Bezzerwizzer en del år efterhånden og sidenhen også Timeout.

 

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #63