hvilke lamper?

dagens: en tur på slottet

 photo outfit1_zpsa0cc907e.jpg

 photo outfit4_zps8488b770.jpg

 photo outfit3_zps35a18829.jpg

 photo outfit6_zpsc4396447.jpg

 photo outfit5_zpseabff0f1.jpg

 photo outfit2_zps7c353041.jpg

Top + bukser: Vila//Sko: Shoe Biz//Taske: Adax

Forrige weekend var helliget min lille lækre nevøs dåb. Han skulle have de små dun på hovedet vasket i Frederiksborg Slotskirke. Et utrolig smukt sted, hvor jeg også selv har en vis tilknytning til. Både indeni og udenfor er kirken og slottet super flot og eventyrligt. Hvis I en dag er i Hillerød skal I gå en tur rundt om Slotssøen og en tur i Barokhaven. Det synes jeg i hvert fald. Efter den kirkelige ceremoni stod den på lækker frokost i fælleshuset ved mine bedsteforældres kolonihavehus. Mega hyggeligt og nærværende.

Heldigvis var sommeren stadig over Danmark og jeg kunne derfor trække i mit sommerlige palmesæt fra Vila, som jeg havde købt på udsalg til lejligheden. Min søde gamle Oldemor var vild med sættet. Trods aldersforskellen tager jeg det som et kæmpe kompliment, at hun var så vild med min ‘dragt’ som hun kalder den. Selvom efteråret har meldt sin ankomst tidligt i år, tror jeg ikke det blev det sidste vi har set til palmesættet i år. Jeg tænker nemlig også, at det kan peppe en kedelig tirsdag op med en sort blazer på jobbet.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hvilke lamper?