ny bolig

mere indretning

Fedt at se I var vilde med inspirations indlægget i går! Der var mange likes på Bloglovin og det tager jeg som et tegn på, at I gerne vil se lidt flere af mine collager med inspiration til indretning. I dag vil jeg gerne vise jer lidt inspiration til stuen. Nogle af tingene kan sagtens bruges i andre rum også. F.eks. er jeg vild med de store bogstaver, som jeg også havde med på min soveværelsescollage i går. Jeg har nogle lidt mindre bogstaver herhjemme, noget af det bedste jeg længe har købt til min bolig. Dem kan I se i dette indlæg, hvor mere af min egen stue også er at se.

Jeg kan super godt lide den flotte blå væg på dagens collage. Den står godt til både hvidt, sort, træ og metalliske materialer. Alt det, som jeg godt kan lide i min indretning. Jeg kan lide hyggeligt strik, rå detaljer og rigeligt med lys. Præcis som stuen nedenfor. Hvad synes I om den slags? Har I nogle ting, der går igen i jeres indretning?

 photo 311ffe94-08c2-4dce-afd0-32ae800cd18d_zps83094c6e.jpg

Source: Pinterest

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Personligt er jeg lidt vild med farve og noget lidt skørt i mit hjem 🙂 og det skal helt sikkert være personligt, så jeg ved, at det er mig, der bor der 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Personlig stil er super lækkert – dejligt at høre du gør det til dit helt eget med farvevalg osv 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ny bolig