opskrift: sprød pizza

på min ønskeliste

 photo Fall13d2_zpsb36cfaee.jpg

Smykker: Izabel Camille

Jeg er desværre ikke sponsoreret af Izabel Camille, eller nogen anden smykkedesigner for den sags skyld.. Jeg har bare fundet utrolig mange ting på Izabel Camilles hjemmeside i den nye kollektion, som jeg synes er vældig pæne. Og det vil jeg gerne dele med jer. Her er lidt af lækkerierne. Hvad synes I? Jeg elsker personligt smykker og er vild med både guld, sølv og oxyderede smykker. Jeg er vild med feminine smykker med et lille twist eller en rå detalje.

Til dagligt går jeg med både ur, ringe, armbånd, ørestikker og halskæde(r). Jeg skifter dagligt mellem forskellige smykker og prøver at komme stativet rundt, men jeg skal da ikke lægge skjul på, at nogle ting bliver brugt mere end andre. Bl.a. de ringe mine forældre har givet mig for at markere min 18-års fødselsdag samt min studentereksamen. De betyder meget for mig. Det samme gælder for den ring min søster gav mig, da jeg blev student og den flotte halskæde mine forældre gav mig i sommers, da jeg fik min HD i hus. Jeg har mange smykker med betydning, og jeg glæder mig over dem alle. De betyder meget for mig og for en hel del af dem overstiger affektionsværdien klart købsværdien. Selvom jeg allerede har mange pæne ringe, håber jeg på, at jeg en dag får en med en helt særlig betydning, af ham, som har en helt særlig betydning i mit liv.. (hint hint, hvis du læser med søde kæreste..)

Jeg har ikke én smykkedesigner jeg sværger til, men har en håndfuld favoritter. Og Izabel Camille er heriblandt. Har I en favorit smykkedesigner og i så fald hvem er det?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

4 kommentarer

  • Det er de fineste smykker 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er VILD med Zarah Voigt. Hendes univers er skørt og unikt, og det elsker jeg at have på til hverdag 🙂 hende og Stine Goya er mine ultimativt ynglings designere. Men ellers er de danske smykkedesignere også virkelig gode, f.eks. Maria Black. Men dyrt, suk.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

opskrift: sprød pizza