newin: sneaks

rejsetips berlin

 photo 4d2ad3c2-aec3-4dba-a3a2-8f61094a5c4e_zpsb807efa8.jpg

 Fotos fra sidste sommers Berlinertur

Inden længe skal jeg på sommerferie aka forlænget weekend i Berlin. JUHUUUU! Endelig! Nogle af jer ved måske nok, at jeg har været i Berlin en gang eller to før. Det er et must for mig at komme et smut til Berlin i løbet af året og nyde byens stemning og den dejlige mad man kan købe for ingen penge. Selvom jeg har besøgt byen før og burde kende den som min egen dametaske vil jeg gerne spørge jer til råds om rejsetips.

Det er efterhånden de samme restauranter og steder vi besøger igen og igen. De er gode, men jeg kunne virkelig godt tænke mig at opleve byen på ny. Og det er her I kommer ind i billedet. Jeg kunne godt tænke mig at høre om de gode steder I har spist, ting I har oplevet, gode fotospots og steder med stemning og flotte drinks?? Alt er velkomment. Dyrt og billigt, nyt og gammelt. Jeg trænger til inspiration. Vi er afsted i 4 dage, så det er begrænset hvad vi kan nå, netop derfor vil det være super fedt med lidt inspiration inden afrejse. Hvad er jeres bedste tips til turen til Berlin?

Efter turen skal der naturligvis komme nogle indlæg om de udvalgte steder og om turen generelt. Glæder mig allerede helt vildt!

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

3 kommentarer

  • Karina

    Vi spise på wok on wok. Ligger wok mad, og mega store positioner. Den ligger lige ved zoo, og den station. Nu ved jeg efterhånden at du også har en sød tand, så ritersport forretningen – bland jeres egen. Vi ville gerne have været på DDR museet, men fødderne ville ik mere. Tror dog vi gik glip af noget, så det kunne også være en mulighed, hvis ik har besøgt det før 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

    Dudu sushi er alt for lækkert – er lidt i tvivl om billedet fra din collage er der fra, så måske du allerede kender det 🙂 Hvis du ikke kender det, kan du besøge deres hjemmeside http://www.dudu-berlin.de/. Det er et super hyggeligt sted, sushien er virkelig lækker og en smule anderledes end man (i hvert fald jeg selv) er vant til.

    Ellers vil jeg anbefale et smut ud til east side gallery, hvor forskellige kunstnere har udsmykket muren 🙂 Det er super flot og giver rig muligheder for at tage nogle gode billeder.

    God tur 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    Midttown grill ved Potzdamerplatz er en kanon god restaurant. Lidt på niveau med Mash bare billigere. En middag med bord ved vinduet i fjernsynstårnet er et must! og en kaffe på Starbucks om aftenen i Sony centeret og en tur ud til det Olympiske stadion (hvor man også kan bade i deres olympiske bassin) – det var i hvertfald nogle af opturerne fra vores Berlin ferie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

newin: sneaks