lykken er #62

når dagen ikke går som planlagt

 photo Lilleliebling1_zpsb3vqovxe.jpg

Et udpluk af fotos fra min IG. Besøg gerne min bruger (@blogliebling) – der er ret hyggeligt i min feed for tiden hvis jeg selv skal sige det.

Egentlig ville jeg have været et smut til Kvistgård i Nordsjælland i dag for at besøge Noa Noa’s outlet. Primært for at shoppe lækkert tøj til det lille nye menneske. De har så åndsvagt meget lækkert tøj til små ladies hos Noa Noa. Min lille dame har desværre valgt at holde fest hele natten og hun er fortsat her til morgen med at holde vild efterfest med gråd (muligvis et forsøg på skønsang?) og ekstra mange bleskift (formegentlig fordi hun har besøgt mælkebaren lidt for ivrigt over natten). Outlet er derfor lagt på hylden – jeg har endnu ikke rutine nok i min moderrolle til at køre bil alene med hende så langt – slet ikke hvis hun pylrer og græder. Så jeg vil hellere blive hjemme med hende og tage dagen i hendes tempo. Jeg er derfor for en sjælden gang sprunget på en kop kaffe toppet med masser af skummet, varm mælk til at gøre min egen dag lidt mere festlig.

Nu hvor min lille kærlighedsklump ikke vil falde til ro noget andet sted end helt tæt på mig i mine arme har jeg prøvet noget nyt. Den dér mokka med mælk kunne jeg nemlig ikke lave med én hånd, så jeg satte hende for første gang i vores Ergobaby 360 bæresele. Hun var først lidt betænkelig ved hele arrangementet, men efter ganske kort tid fandt hun ro og sov sødt op ad mig. Hænderne blev fri for en kort stund, kaffen brygget og et hurtigt indlæg hermed skrevet til jer. Nu vil jeg hoppe tilbage til bleskift og bespisning af min lille VIP gæst i mælkebaren. Håber I får en dejlig weekend.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

  • Frederikke

    Nyd du endelig bare det lille menneske hjemme jeg var til lagersalget torsdag, og var egentlig lidt skuffet over udvalget til de helt små. Til gengæld var der masser af tøj til når de bliver 2 år og opefter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lykken er #62