påskegul

1. april

 photo 6dfc834c-13dc-44c4-bc2d-0b1d6fde3600_zpsnxxvqzrv.jpg

Jeg vil undlade at udgive for mange indlæg i dag, I vil alligevel stille spørgsmålstegn ved alt jeg fortæller i dag – 1. april er sådan en sær dag. Man tør ikke stole på nogen eller noget som helst. Det sender mig tilbage til min barndom, hvor min fantasifulde Far tit opfandt hans egen virkelighed og delte den med os. Hver gang min Far fortalte min søster og mig noget måtte vi i kor råbe ‘Mooooar, Far siger, at… Er det rigtigt?’ Alt skulle lige tjekkes, vi var meget kildekritiske ovenpå vores erfaringer med hans mange historier.

Han har bl.a. fået mine yngre fætre til dybt seriøst at tro på der kom M&M’s ud af deres ører, at deres fødder ville vokse hurtigere (så de kunne passe et par for store fodboldsko de havde arvet) hvis de spiste gulerødder og jeg kunne blive ved. Det er så skønt med den kæmpe fantasi. Jeg elsker når min Far rigtig ruller sig ud med hans påfund. Men når nyhederne og alle omkring én derimod helliger en hel dag til uskyldige løgne forklædt som ‘aprilsnar’ – så kan det godt blive svært at navigere rundt i hvad, der er rigtigt og hvad der er opspind.

Jeg har selv én gang lavet en (hvis jeg selv skal sige det) GE-NI-AL aprilsnar. I kan læse eller genlæse den her. Lad mig høre hvilke aprilsnarer I er blevet udsat for?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

påskegul