vaffel trøje

forår – ja tak

 photo spring2015a_zpsgcgqwvlc.jpg

I dag er det den første forårsdag (i hvert fald ifølge kalenderen). Det regner og ser stadig lidt vintergråt ud, men jeg er stærk i mit håb om, at foråret snart er her – med fuglefløjt, solskin, cykelture uden vanter og kaffe på fortorvcaféer. Helt ærligt, så synes jeg det har været en meget hård vinter i år. Den har ikke været så snefuld og kold som de foregående, bevares, men den har føltes lang og mørk. Den har stjålet min energi og mit overskud. Det har været træls.

Jeg håber meget foråret vil bringe lidt mere spræl tilbage i mig. Jeg havde den bedste smagsprøve på foråret i går, hvor jeg sammen med min søster hev en hel dag ud af kalenderen til bare at være os to. Vi har (så vidt jeg husker) ikke været alene sammen siden hun fødte min lækre nevø for snart et år siden – så det var virkelig hyggeligt at have koncentreret søstretid i rå mængder. Vi spiste sushi, shoppede lidt og drak latté mens vi spiste en lille kage på Blomsterbergs café i Lyngby. Sådan en dejlig dag gav et tiltrængt nøk op på energibarometeret – jeg kunne gøre det igen og igen og igen. Jeg håber, at foråret (og sommeren) byder på mere af denne slags kvalitetstid med både familie og venner. Jeg elsker det!

Kan I heller ikke vente på, at foråret for alvor kommer til Danmark?

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

  • Jeg hungrer også efter lidt sol, lys og varme. Synes også vinteren har været meget grå! I mellemtiden hjælper det med fine billeder, som den collage/ moodboard(?) du har lavet 🙂
    Nadia // bebsensmor.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tusind tak søde Nadia <3 Jeg er glad for at høre billederne kan bringe lidt solskin ind i en lidt for grå tid 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan bestemt ikke vente længere! Det må gerne blive forår/sommer nu! Sol, sommer, shorts og solbriller.. Fantastisk!

    KH http://christinaelisabeth.bloggersdelight.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Åh ja – der er intet bedre end når man får mulighed for at lufte shorts og solbriller – så ved man det er sommer <3 Jeg glæder mig!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vaffel trøje