hulubulu

2014 kærlighedens år

 photo 6a_zpscd2fc0b1.jpg

Nu hvor jeg har holdt den længste blogpause i mine snart fire år som blogger, har jeg en del efterslæb. Jeg har stadig haft bloggen i tankerne, selvom indlæggene ikke har været mange. Jeg har haft en del indlæg jeg gerne ville have skrevet, men den klassiske kombination af manglende tid, andre prioriteter og manglende inspiration har spændt ben for mig. Nu vil jeg tage ét indlæg af gangen og håbe på jeg bliver en lidt bedre blogger den kommende tid. For det er jo min hobby og noget jeg synes er sjovt – og det skal der også være plads til i en travl hverdag.

Én af de ting jeg føler jeg har manglet er at få gjort status på 2014. For hvad skete der egentlig i 2014? Jeg havde ikke de store milepæle at se frem til, da jeg gik ind i året og vidste ikke rigtig hvad jeg skulle forvente mig. Det var lidt kedeligt egentligt.. Jeg kan godt lide at se frem mod milepæle og oplevelser. Det kan være en rejse, en uddannelse, der skal bestås, en særlig begivenhed i livet kort sagt. Og dem kendte jeg ikke mange af på forhånd da jeg gik ind i 2014. Alligevel skulle det vise sig at blive et af de allermest begivenhedsrige år i mit liv indtil nu. Overordnet set kan man sige, jeg tog endnu et skridt på vejen mod den lidt fluffy betegnelse ‘voksen’ i 2014.

Her er lidt af de oplevelser 2014 bød på:

  • I april blev jeg Moster. Min elskede storesøster er pludselig Mor – det er topvoksent! Og så lavede jeg denne uro til min lille nevø.
  • Min bedre halvdel og jeg flyttede bolig mere end én gang i løbet af 2014.
  • Vi købte gasgrill, smart-tv og nye hvidevarer. Hvis det ikke er voksent at bruge penge på – så ved jeg snart ikke.
  • Der blev også tid til lidt rejser. I januar tog vi en hurtig beslutning og bestilte billetter til Berlin Rulleskøjtemarathon. Vi var derfor en uges tid i Berlin i september og gennemførte (til min egen overraskelse) løbet. Ud over rejsen til Berlin kom vi også på en tidlig sommerferie til Tyrkiet (se mere her, her, her, her, her, her og her). Og så var vi afsted på vores årlige kæreste kanotur i  Sverige. En meget særlig tur.

Det var en kort liste med udvalgte highlights fra mit 2014. Hvad husker I af store begivenheder i jeres liv i 2014?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hulubulu