min weekend var..

træning med stil

 photo 8e057854-a5fe-4c93-bca9-4b7ec9c13497_zpsf0762b60.jpg

Source: Pinterest

Jeg gik mig en aftentur i mit hood i går. En god lang én rundt om mosen (lyder klamt, men det er nærmere en sø).. Dér på min tur stødte jeg på to stilede motionister uafhængigt af hinanden. Den ene var en ældre herre iført træningsko, presfoldede bukser og kortærmet skjorte. Han var ude og jogge. Senere støder jeg så på en lille dame, der kommer luntende i noget, der ligner lang nederdel, festtop i tigerprint og løbesko. Jaja, kom ikke og sig, at der ikke er stil over motionisterne i Brønshøj/Husum. Må hellere huske dresscoden næste gang jeg begiver mig ud i området i motionens navn.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

  • Haha det er da fantastisk, mange forskellige mennesker har jeg set rende rundt i Utterslev mose men desværre ikke lige de to. Måske jeg skal begynde at løbe endnu mere 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

    Jeg løber også rundt i det område 😛 Jeg synes, at det er så forfriskende, at der ikke er fyldt med små tøser i neon bh’er og Nike Free’s, det handler sgu ikke om beklædningen 😛 Jeg plejer bare at løbe i min kærestes store T-shirts og nogle slidte shorts – og hey, jeg overhaler alle de tøser!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

min weekend var..