nytårshilsen til bloggens folk

2012 i glimt

2012iglimt

Jeg har i bedste nytårsstil valgt at lave en lille lækker potpourri af indlæg med år 2012s højdepunkter. De vil køre de kommende dage på bloggen. Jeg håber I vil synes om idéen og få lige så meget sjov ud af læsningen, som jeg har haft af at lave indlæggene.

2012 blev året hvor Blog Liebling pakkede sammen og flyttede ind på Bloggers Delight. Mødet med BD har betydet en masse nye læsere, mulighed for at lege med bloggens layout og mange timers sjov med blogging. Jeg værdsætter hver én kommentar jeg har fået på bloggen og jeg vil især gerne sige tak til Posgaard, Frøken Fregne, Karina, Amy, Anette Have, Stine K. A., Rikke Krøger, Frk. Løkkegaard, Stephanie, Lullumut og alle de andre faste læsere, der gang på gang har smidt en kommentar på mine indlæg. Af hjertet tak fordi I har lyst til at følge med i mit tankeskrald og mine kreative udfoldelser. I gør blogging endnu sjovere!

Jeg er sikker på, at 2013 vil byde på endnu mere blogging og masser af nye spændende ting på Blog Liebling. Jeg håber, at I fortsat har lyst til at kigge forbi mit lille onlinehjem, også gerne til en lille sludder.

Rigtig godt nytår og god fornøjelse med læsningen.

Knus N

5 kommentarer

  • Ej hvor er du søød! 🙂 Dine indlæg er altid virkelig interessante, så selvfølgelig vil jeg følge dig <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hold da lige op… Du burde få en krammer! Hvor er du sød. Tak for god blog, fantastisk læsning og inspirerende læsning. *kraaaam*

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh, hvor fint lige at blive nævnt, hehe 😉
    Jeg synes i hvert fald, det er dejligt, at du har fået mere plads til billeder på bloggen i modsætning til dit tidligere webhjem 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Tak Louise 😀 Det manglede da bare! Ja, lidt plads og nogle dejligt rene linjer kan man altid bruge <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nytårshilsen til bloggens folk