3. december - de bedste julefilm

4. december – rabatkode til daniel wellington ure

danielwellington

Et af mine egne yndlings Daniel Wellington ure – modellen hedder Classy Sheffield 34mm (affiliate link)

Skulle du stå og mangle en god gave til din bedre halvdel? Din søster, mor, far, veninde eller måske bare have lyst til at forkæle dig selv? Så vil jeg tillade mig at komme med et godt tip og muligheden for en fin lille besparelse (det kan man vel altid bruge i sådan en omkostningstung måned som december, ikke?)… Gaven jeg gerne vil anbefale er de lækre og klassiske ure fra Daniel Wellington.

Jeg har selv et par ure fra Daniel Wellington og har dem på dagligt. Altså bare ét af gangen – ikke dem alle. Jeg elsker det klassiske look på Daniel Wellington urene, som trods den store diameter ikke er spor klodsede, takket være de tynde skiver. På min egen juleønskeliste har jeg skrevet det her Classic Black ur – det vil jeg elske at udvidde samlingen med. Hvor pæn er den sorte skive og stofremmen ikke lige? #JegKuGodt

Med rabatkoden ‘kupongkodeDK15’ får du 15% på alle Daniel Wellington ure samt fri fragt i hele Danmark. Rabatkoden gælder indtil 31. december 2016.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. december - de bedste julefilm