forårsfavoritter

hvorfor vælge en babynest?

 photo babynest1_zpsb2c8oc4y.jpg

-Sponsoreret gave-

Efter jeg havde annonceret min graviditet her på bloggen, blev jeg kontaktet af By Cara, som spurgte om jeg ville teste en babynest fra dem. Mailen med det tilbud dumpede lige på det rette tidspunkt. Jeg havde nemlig kigget en hel del på de hersens nymodens babyreder og havde da også kraftigt overvejet at anskaffe os en sådan til kærlighedsklumpens ankomst. Min mand havde spurgt, hvad man dog brugte sådan en krabat til. Og hånden på hjertet – jeg vidst ikke 100 % hvad jeg skulle bruge den til. Men jeg kunne bare mærke jeg måtte have én. Kender I det? Jeg så dem alle steder og tænkte, at der nok var en grund til, at alle snakkede om de søde, små polstrede reder.

Længe inden klumpen meldte sin ankomst fik vi den fine babynest hjem fra By Cara. Og den er blevet MEGET flittigt brugt siden. Den er faktisk i brug i skrivende stund, hvor den lille, lækre dame ligger og sover sødt i den.

I den første tid havde vi den med os rundt overalt i lejligheden. Vi har hele tiden brugt den i den fine gamle familievugge om natten. På den måde føler hun sig tryg, som hun ligger der omkranset af de høje bløde kanter på babynesten. Da hun var helt spæd, tog vi hende op i vores seng og lagde hende mellem os i babynesten når vi alle tre vågnende om morgenen. Så var der ligesom en naturlig afgrænsning, så vi ikke skulle risikere at trille hen i hende eller omvendt. I løbet af dagen havde vi den i starten med på sofaen bl.a., hvor hun kunne ligge og sove lur mens vi var lige i nærheden.

Nu er hun efterhånden blevet så stor, at hun er vokset ud af babynesten. Hun sover stadig i den om natten, men det er vidst et spørgsmål om uger, hvis ikke dage, før hun må ud af den så hun kan få lidt ekstra plads at boltre sig på. Desværre. For vi har været så glade for den. Faktisk har jeg også set folk (der har et lidt længere spisebord end os), have den med på bordet når de spiste. På den måde kan den lille nyfødte, der endnu ikke kan sidde op i en stol, ligge i babynesten og være med til bords. Det er da hyggeligt.

Vi valgte en neutral beige babynest, men de findes også i flere design – tjek dem ud på By Caras hjemmeside her.

-Sponsoreret gave-

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forårsfavoritter