nogle ting går aldrig af mode

bikinier 2014

En anden ting jeg køber igen og igen og igen, ud over stribet og denim, er bikinier. Jeg køber dem altid i håbet om, at de skal bruges på en eller anden eksotisk destination. Tit ender de bagest i mit skab og bliver kun hevet frem ved ganske få lejligheder.. Men jeg er glad for min samling. Når jeg køber en bikini er det ikke kun bikinien jeg køber, men en illusion om sol, varme og sandstrande. Det er jo slet ikke til at stå for når man står der i badetøjsafdelingen og drømmer sig væk.

Forrige år købte jeg noget neon.. Det kom med mig til Tyrkiet, hvor jeg svømmede i den dejligste pool med udsigt til hav og bjerge. Sidste år var det noget batik jeg købte.. Det kom med til Thailand på en smuk strand under palmerne. Og i år er ingen undtagelse. Der er klikket to bikinier hjem uden nogen ferie i sigte på daværende tidspunkt. Den ene er en basic sort, sådan én man nærmest bare skal ha’, med trekant top og binde trusse. Den anden er lidt mere funky og også lidt batik. De er begge fra H&M, ligesom det meste af min samling. Fordi mine bikinier kun er på nogle få dage om året er jeg altså lidt nærig med prisen på dem, og H&M har tit et stort og fint udvalg til en fornuftig pris. Derfor køber jeg dem tit der. Jeg har fundet tre H&M bikinier, som gerne måtte finde vej til min samling.

Hvordan er jeres forhold til bikinier? Har I én favorit eller en masse forskellige? Er I til de lidt dyrere eller er det ok med en billigere én?

 photo e8e88c74-0373-4092-83e5-59aa373c06f2_zps9e885d50.jpg

Bikinier: H&M

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nogle ting går aldrig af mode