konkurrence

fnug inspiration

Jeg har, som jeg skrev tidligere på ugen, modtaget en fin FNUG neglelak fra Nora & Frække Frode. Lakken er blevet gennemtestet og jeg har leget lidt med forskellige måder at pynte den på.. Det er min første FNUG neglelak og til de af jer, der ikke ved hvad, der er specielt ved FNUG kommer her lidt info:

“FNUG giver fashionable negle, som ikke bare er fri for skadelige stoffer, det indeholder også den perfekte kombination af proteiner, silica og luksuriøs kaviar. Du vil måske undre dig over indholdet af kaviar, men forklaringen er ganske simpel. Kaviar har det perfekte indhold af essentielle aminosyrer og nærende mineraler. En kombination af kaviar, A-, B-, D- og E-vitaminer, proteiner og selica gør FNUG neglelak imponerende holdbar.”

B

[Lakken er en sponsoreret gave fra Nora & Frække Frode]

Mine egne oplevelser med FNUG er, at lakken dækker nemt. To strøg og farven er helt perfekt. Den holder rigtig fint i flere dage trods masser af fysisk arbejde og krakelerer ikke. Først efter nogle dage begynder lakken at blive slidt på spidsen af neglene. Alt i alt kan FNUG lakken alt hvad jeg forlanger af en neglelak; den er nem og hurtig at påføre, findes i et væld af flotte farver og holder mere end en enkelt aften!

Her er mine forsøg på at pynte lakken op til lir.. Keep in mind; det er VIRKELIG svært at tage pæne billeder af fingre. Håber dog alligevel I kan bruge inspirationen. Min lak er farven “Army Style”.

blank

 1. FNUG lak med skrå kant af guldlak og sort stribe//2. FNUG lak med snefnug lavet med hvid lak og tandstik//3. FNUG lak med kant af glimmerlak//4. FNUG lak med prikker lavet med sort lak og tandstik.

Follow me on Bloglovin‘ / Like me on Facebook

4 kommentarer

  • Cecilie

    Ih den er floooot!:-) hvordan er man med i konkurrencen?

    Lige et lidt andet spørgsmål. Hvordan er din shoe biz støvler i størrelsen? Er ret hooked på dem, men har umiddelbart ikke mulighed for at prøve dem inden køb, da de er udsolgt mange steder. Jeg er normalt en str. 38-39 og har både shoe biz støvler i str. 38 og 39, synes de kan være ret brede men tilgængelige normale i længden. Hovsa det blev lidt langt og vil egentligt bare gøre hvad du siger i til str.:-D

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Konkurrencen dukker op inden længe – så hold øje med bloggen 🙂

      Mine Shoebiz er str. 39. Jeg bruger normalt str. 39 undtagen i nogle få stiletter, hvor jeg bruger str. 38. Jeg har lidt bredde fødder fra naturens side, så de passer mig meget fint i min str. 39. De klemte en anelse i bredden i starten, men har nu givet sig så de passer mine fødder perfekt. Synes dog ikke de er lange af en str. 39 at være 🙂

      Håber det kan hjælpe? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Cecilie

      Det kan det helt sikkert! Tusind tak for det grundige svar.

      Jeg må helt sikkert holde øje med bloggen de næste par dage:-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er også ret vild med FNUG! Var så heldig at vinde to i en giveaway for noget tid siden og er ganske forelsket, især i min guldglimmer-udgave 🙂 Deres holografiske lakker er også mega fede, men holder desværre ikke helt så længe, men de er dælme flotte.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

konkurrence