bryllupsdag

dræberne kommer

Nu forstår jeg.

Nogle gange skal man opleve ting selv før man helt forstår polemikken. I det her tilfælde er der tale om hele den heftige hadkampagne, der har kørt mod dræbersnegle det sidste årti. Jeg har altid synes det var lidt overkill og underligt, at det skulle være SÅ stor et problem. Det var lige indtil jeg købte mig fattig i dahlia aka georginer på en planteskole og forsøgte mig med hvad der skulle være et grønt, frodigt bed med pluk-selv blomster.

Sneglene kommer mig nemlig i forkøbet. Hver aften når duggen så småt begynder at falde kommer de kravlende med deres slimede spor efter sig. Løfter man lidt på bladene på mine dahlia (de få blade, der er tilbage efter familiefesten i sneglefamilien) så ser man de brune, slimede dyr sidde og mæske sig i mine planter.

Jeg er led og ked af, at jeg har lavet hvad der minder om en tag-selv buffet på et all inklusive hotel, bare for snegle, i min baghave. Heldigvis spiser de kun bladene, så blomsterne kan stadig fint plukkes helt uden huller eller slimede spor – men det ser altså noget sørgeligt ud efterhånden i mit tidligere så fine bed.

Så nu spørger jeg jer lige – har I nogle mega gode tips, der har virket for jer, hvis I har haft samme problem?

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bryllupsdag