status på projekt b...

sommer kørepose og ny klapvogn

img_1302

-Sponsoreret gave-

Endnu en gang er udstyrspakken til Iben blevet udviddet. Denne gang har hun fået et nyt køretøj samt en super dejlig Nordlys kørepose, begge dele fra Jollyroom. Hun er heldig må man sige! Hun har allerede en lækker Nordlys kørepose med lammeskind, som hun har sovet alle sine lure i henover vinteren. Den er virkelig genial. Men nu hvor solen heldigvis er begyndt at titte frem og temperaturen stiger stødt udenfor, så er det tid til en tyndere sovepose. Derfor takkede vi ja, til denne fine sommerversion af køreposen, også fra Nordlys.

Køreposen

Selvom Iben jo er en lille lady, så valgte jeg posen i mintfarve. Jeg kan godt lide, at det hele ikke bliver alt for lyserødt, mint kan gå til lidt af hvert og så er det bare en ultimativ forårsfarve. Man bliver helt glad af at kigge på den. Den findes også i lyserød og i grå, hvis man er mere til det. Mulighederne er mange.

Hun har allerede sovet et par lure i den og den virker til at holde hende ved den helt rette temperatur. Den kan desuden lynes helt op og bruges som legetæppe når man er på farten. Det synes jeg er ret praktisk. Og så er der huller til seler i køreposen. Et andet plus er, at den kan vaskes i maskinene, hvis den skulle blive grisset lidt til.

img_1286

img_1290

img_1278

Klapvogn

Køretøjet hun fik i samme ombæring er en praktisk klapvogn fra Beemoo. Jeg kendte ikke til vognene i forvejen, men efter at have studeret Jollyrooms side kan jeg se, at Beemoo har et kæmpe udvalg af vogne og tilbehør. Modellen vi har modtaget er en Maxi Travel Lux 2017. Vi har valgt en sort, men den findes også i grå. Vi har kun haft den i kort tid, så det er begrænset hvad vi indtil nu har fået testet med den.

Den ankom i en stor kasse, der var instruktionsbog med og den var nem at samle. De første par dage stod den inde i huset og Iben har kørt mange ture rundt med den selv. Hun kører alt fra dukker til sutsko, små dekorations påskekyllinger og andet godt rundt i den. Den er nemlig super nem og praktisk at køre med fordi den er let og har drejehjul fortil.

Af andre fordele jeg indtil nu har spottet ved den, kan jeg nævne;

  • Den har et godt liggemål og kan lægges helt ned, hvis hun falder i søvn på gåturen.
  • Den har både seler og bølje med. Iben har nået en alder, hvor hun godt kan finde ud af at sidde med bølje, så det er rart den følger med som standard. Det gør den ikke på alle vogne kan jeg fortælle.
  • Der er plads til masser af sager i kurven under vognen. Det kan godt være en udfordring i nogle klapvogne.
  • Selve stolen kan vende begge veje, så det er muligt at kigge på hinanden og snakke sammen på gåturen.
  • Styret kan indstilles i højden. Praktisk når man er to forældre af væsentlig forskellig højde.

Vi har endnu tilgode at have den med på tur i bilen og se hvor nem den er at have med rundt. Men nu er vi i hvert fald klar til mange gode gåture i forårssolen med de nye sager. Se i øvrigt det store udvalg af vogne fra forskellige brands hos Jollyroom her.

Follow on Bloglovin‘ / Like on Facebook

1 kommentar

  • Pernille

    Hej! Jeg har læst din anmeldelse af klapvognen fra Beemoo – jeg overvejer selv, at købe den, men da man ikke kan se den fysisk eller finde så meget på nettet om det, er det lidt svært.
    Håber derfor at det er ok, at jeg stiller dig nogle spørgsmål om den! Er du stadig glad for den? Kan barnet ligge helt fladt og sove? Jeg skal bruge den til en storby ferie med en dreng på 8 måneder, så den skal være praktisk og samtidig skal han kunne få gode lure i den. Og den må også meget gerne kunne bruges i flere år 🙂 Er det nødvendigt med kørepose til? Der er ikk forlæder?
    Håber du kan hjælpe! – på forhånd tak! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

status på projekt b...